Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek

 Üdvözlöm a Szőke Security Tech. oldalán!

WP Sorozat PowerG technológiával

A DSC WP8010 az első „teljesen” vezeték nélküli DSC riasztóközpont a 2-irányú PowerG technológiával, amely a kihasználja a technológiában rejlő lehetőségeket.

A DSC leggyorsabban telepíthető és legkompaktabb riasztóközpontja, a központra épített programozó billentyűzettel, beépített tápegységgel és akkumulátorral.

 

Kamerás rendszerek

 

Kapcsolat

 

   
 
    E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                                                                                                                                             
    Tel.: 06 30 905-8958
 
 
 
 
 

Hikvision programok

18. 02. 10
posted by: Szőke
Találatok: 4089

 

Hikvision App Store    

A Hik-Connect alkalmazást úgy tervezték, hogy a Hikvision sorozatú DVR-ekkel, NVR-ekkel, kamerákkal, video-intercom eszközökkel és a biztonsági vezérlőpultokkal működjön együtt. Ezzel az alkalmazással .......

Hik connect-Hikvision App Store   

A HikCentral Mobile szoftver telepítése az Android 5.0 vagy újabb verziójú mobil platformra. Wi-Fi, 3G és 4G hálózaton keresztül jut el a HikCentralhoz, és ...

 

MEGÉRKEZETT A DSC WP SOROZAT!

 

A DSC WP8010 az első „teljesen” vezeték nélküli DSC riasztóközpont a 2-irányú PowerG technológiával, amely a kihasználja a technológiában rejlő lehetőségeket. A DSC leggyorsabban telepíthető és legkompaktabb riasztóközpontja, a központra épített programozó billentyűzettel, beépített tápegységgel és akkumulátorral.
Elejére