Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek

 Üdvözlöm a Szőke Security Tech. oldalán!

WP Sorozat PowerG technológiával

A DSC WP8010 az első „teljesen” vezeték nélküli DSC riasztóközpont a 2-irányú PowerG technológiával, amely a kihasználja a technológiában rejlő lehetőségeket.

A DSC leggyorsabban telepíthető és legkompaktabb riasztóközpontja, a központra épített programozó billentyűzettel, beépített tápegységgel és akkumulátorral.

 

Kamerás rendszerek

 

Kapcsolat

 

   
 
    E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                                                                                                                                             
    Tel.: 06 30 905-8958
 
 
 
 
 
12. 01. 28
posted by: Szőke
Találatok: 1971

Általános Adatvédelmi Nyilatkozat és Irányelvek!


Szőke István EV. megteszem azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozom azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Részemre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használom fel, amire azt rendelkezésemre bocsátották.

Harmadik személyek felé személyes adatokat nem adok ki, nem értékesítek, azokkal nem kereskedek. A megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva kezelek. Személyes adatokat kizárólag a törvény által előírt esetekben hozok az erre jogosult hatóságok tudomására.

Munkatársaim, egyaránt felelősséggel tartoznak a szolgáltatásainkat igénybe vevők belénk fektetett bizalmának megtartásáért, ezen Adatvédelmi szabályzat szerint.

Megfelelő lehetőségeket biztosítok az Ön adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseinek megválaszolására.

Adatainak átadásával, Weblapunk, és szolgátatásaink használatával Ön megrendeléskor a jelen az Adatvédelmi Nyilatkozatot elfogadja és beleegyezését adja, hogy a Szőke István EV. adatait a nyilatkozatban ismertetett módon kezelje, azokat feldolgozza, valamint tárolja.

MEGÉRKEZETT A DSC WP SOROZAT!

 

A DSC WP8010 az első „teljesen” vezeték nélküli DSC riasztóközpont a 2-irányú PowerG technológiával, amely a kihasználja a technológiában rejlő lehetőségeket. A DSC leggyorsabban telepíthető és legkompaktabb riasztóközpontja, a központra épített programozó billentyűzettel, beépített tápegységgel és akkumulátorral.
Elejére