Adatvédelmi irányelvek

Általános Adatvédelmi Nyilatkozat és Irányelvek!


Szőke István EV. megteszem azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozom azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Részemre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használom fel, amire azt rendelkezésemre bocsátották.

Harmadik személyek felé személyes adatokat nem adok ki, nem értékesítek, azokkal nem kereskedek. A megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva kezelek. Személyes adatokat kizárólag a törvény által előírt esetekben hozok az erre jogosult hatóságok tudomására.

Munkatársaim, egyaránt felelősséggel tartoznak a szolgáltatásainkat igénybe vevők belénk fektetett bizalmának megtartásáért, ezen Adatvédelmi szabályzat szerint.

Megfelelő lehetőségeket biztosítok az Ön adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseinek megválaszolására.

Adatainak átadásával, Weblapunk, és szolgátatásaink használatával Ön megrendeléskor a jelen az Adatvédelmi Nyilatkozatot elfogadja és beleegyezését adja, hogy a Szőke István EV. adatait a nyilatkozatban ismertetett módon kezelje, azokat feldolgozza, valamint tárolja.

Bejelentkezés